ODG DEVELOPMENT - UA

Комерційні приміщення в ЖК Orange Park

Адже у комплексі мешкає вже понад 700 молодих сімей. У вересні ключі від своїх квартир отримають 100 новоселів. А до літа 2021 року – ще близько 200 сімей переїдуть у житловий комплекс. Загалом у генеральному плані проекту заплановано понад 2000 квартир.

Зі зростанням комплексу та кількості його мешканців активно розвивається та інфраструктура як самого ЖК, так і навколо нього. Так, минулого літа всього за два кроки від комплексу відкрився цілодобовий гіпермаркет «Фора», який став своєрідним якорем місцевості, куди з'їжджаються відвідувачі з найближчих околиць. Окрім самого маркету у будівлі торгового центру розташовані зоомагазин, аптека, служба доставки Justin та невеликі тематичні магазини.

На окрему увагу заслуговує власна комерційна будівля житлового комплексу Orange Park, яка знаходиться на фасаді проїжджої частини вздовж вулиці Одеська прямо навпроти гіпермаркету «Фора» з живим щоденним трафіком як автомобілів, так і пішоходів. Окремо зведена триповерхова будівля вже введена в експлуатацію. На першому поверсі розташовані ресторан, перукарня, туристична агенція, кафе, вже цієї осені відчинять двері для гостей.

Також з 1 вересня на другому поверсі комерційної будівлі розпочне роботу сучасний дитячий садок мережі «Мандаринка».
У комерційній будівлі ЖК Orange Park доступне у продаж останнє приміщення площею 151 кв.м. Тому саме час розпочати бізнес у локації, яка стрімко розвивається.
Детальну інформацію щодо умов придбання комерційного приміщення 151 кв.м дізнавайтесь у консультаційному центрі за телефоном 044 391 00 20.
ODG