ODG DEVELOPMENT - UA

Зустрічайте нову секцію: на старті продажів вигода від 35%

У житловому комплексі Orange Park стартували продажі квартир в черговому будинку. Враховуючи великий інтерес покупців до вдосконалених планувань, які були представлені в попередній 28-й секції, девелоперська компанія Orange Development Group повторить їх і у новій черзі.
Так, у новій 29-ій секції доступно більше 30 варіантів квартир: 1-кімнатні квартири площею від 33,85 м2, 2-кімнатні квартири площею від 53,25 м2, а так само 3-кімнатні і 2 -рівневі квартири площею від 67,26 м2 На першому поверсі будинку є унікальні пропозиції з власними терасами.
Варто відзначити виняткову вигоду, яку отримують покупці при покупці квартири на старті продажу нового будинку:
- максимально вигідні умови – мінімальні ціни на старті дають змогу заощадити або заробити від 35% за рахунок подорожчання квартири до моменту готовності будинку;
- Великий вибір квартир - найкращі та інвестиційно найбільш привабливі планування, які купуються саме на перших етапах будівництва;
- найвигідніші розстрочки – мінімальні ціни на старті та найтриваліші терміни розстрочки роблять придбання квартири максимально комфортним.

Нагадаємо, що всі квартири в новому будинку, як і в попередній секції, здаються в чистовій обробці і комплектацією, що гарантує їх власникам значну економію часу і грошей на ремонт, і, найважливіше, береже нерви:
Підлога з ідеальною лазерною стяжкою, вже готова до покриття для підлоги.
Шумоізоляційна куля на підлозі по всій квартирі
Машинна штукатурка стін, підготовлені до поклейки шпалер або фарбування
Двопрофільні вікна і вхідні металеві двері високої якості
Індивідуальне опалення, радіатори у кожній кімнаті
Двоконтурний газовий котел з можливістю керування з Вашого телефону
Лічильники газу, води та електроенергії

Будівельні роботи зі зведення 29-ї секції вже розпочаті, а введення в експлуатацію заплановано на 4-й квартал 2022 року.

Зазначимо, що на сьогоднішній день девелоперською компанією Orange Development Group побудовано та здано в експлуатацію 12 будинків у ЖК Orange Park, в яких вже проживають понад 700 сімей. і введення в експлуатацію 13 і 14 секцій. Крім цього продовжуються роботи з будівництва 15, 16, 17 і 28 секцій, які будуть здані в експлуатацію в 2022 році.
Детальну інформацію про новий будинок та умови придбання квартир Вам нададуть у консультаційному центрі ЖК Orange Park – 044 337 00 27.
ODG