ODG DEVELOPMENT - UA

У ЖК Orange Park введено в експлуатацію 10, 11, 12 секції

Девелоперська компанія «Оранж Буд» вітає майбутніх мешканців 10, 11 і 12 секцій ЖК Orange Park з отриманням Сертифіката про готовність об'єкта для експлуатації (Декларація про введення в експлуатацію). Сертифікат, виданий 11.11.2020 # nbsp; Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекцією в Київській області, підтверджує відповідність закінченню будівництва об'єкта «Будівництво багатоквартирного житлового будинку» проектної документації та його готовність до експлуатації.
У введених в експлуатацію будинках представлені однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні квартири, а також, квартири з власними терасами і дворівневі квартири. Відмінною рисою даних секцій є наявність всього 4-х квартир на поверсі, а в цілому у трьох секціях налічується 105 квартир, для яких передбачено 3 ліфти бізнес-класу. Ліфт лише на 30 квартир забезпечує комфортне переміщення без очікування, що є суттєвою проблемою у багатьох столичних будинках. Як і в попередніх 9-ти секціях, в нових будинках встановлені ліфти Schindler швейцарського виробництва. На першому поверсі розташовані колясочні WC, а на останньому – комори. Під'їзди - наскрізні з виходом як на зовнішній бік будинку, де розташована парковка для автомобілів, так і у внутрішній обладнаний двір без автомобілів площею понад 4000 м2 з прогулянковими зонами, ігровими майданчиками та спортивними спорудами.
На сьогоднішній день девелопер «Оранж Буд» побудував і ввів в експлуатацію 11 секцій в ЖК Orange Park, в яких набули домашній затишок понад 700 сімей.
В процесі будівництва знаходяться 13 і 14 секції з плановою готовністю навесні 2021 року, 15-17 секції з готовністю в кварталі 2022 року, а також 28 секція з готовністю в другому півріччі 2022. # nbsp;
ODG